UPOZORNĚNÍ: Milí přátelé, máme pro Vás NOVINKU: Ochutnejte naše vynikající domácí makronky ♥️.  Beru na vědomí.

Pizzerie U Michala

Telefonická objednávka 720 331 871
do 45 - 90 minut
Příjem objednávek 1000 - 2030
Rozvoz ZDARMA (Žďár a Hamry)
Menu
Ve středu 9.února jsme slavili Mezinárodní den pizzy

Ve středu 9.února jsme slavili Mezinárodní den pizzy

Nejpopulárnější italské jídlo si našlo své příznivce po celém světě včetně Češka a to nejen mezi mladými lidmi, ale také napříč generacemi.

Pizza slaví svůj úspěch již po mnohá desetiletí. Když se v itálii řekne jdeme na pizzu, je to jako by jste v Česku řekli, jdeme na pivo. A nejen proto je pizza tak oblíbená. Především si ji můžete nechat vyrobit na mnoho způsobů podle své chuti a vždy Vás překvapí originální chuť, takové připravené pizzy.

Na pizzu od Michala je možné přidat jakékoliv suroviny podle Vaší volby, třeba salám, šunku, anglickou slaninu, žampiony, cibuli, černé olivy, ančovičky nebo také ananas s broskví. V itálii byste těžko hledali sladké pizzy s Nutellou a s ovocem nebo sušenkami, avšak co člověk, to chuť a co národ to jiný zvyk. Proto se s našimi recepturami chceme co nejvíce přiblížit požadavkům našich zákazníků a když k nám čas od času zavítá italský turista, je překvapen tím, jaké možnosti nabízí naše česká kuchyně po vzoru italské pizzy.

Abychom to tak lehce shrnuli, zde je statistika prodeje pizz v Česku. Češi sní za rok více než 31 milionů pizz. Podívali jsme se do našich statistik a zjistili jsme, že ani Žďár nevybočuje z celostátního průměru, to je 3 pizzy na osobu a rok. Tím nechceme samozřejmě demotivovat naše stálé odběratele :-).

A jako je pivo tekutým chlebem v Česku, tak i pizza je chlebem v Itálii, i když Italové mají svůj vlastní chléb, kterému říkají „pane“ (čte se páne), zdaleka ho nezkonzumují tolik, jako právě pizzy :-).

Pizzu zavážíme ZDARMA ve Žďáru nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou.
Příplatková taxa za dopravu mimo město je 8,-Kč/km. Zahrnuta je cesta k Vám i zpět. Rozvoz do obcí vzdálených nad 15 km závisí na dohodě s obsluhou pizzerie.