Pizzerie U Michala

Telefonická objednávka 720 331 871
do 45 - 90 minut
Příjem objednávek Dnes zavřeno
Rozvoz ZDARMA (Žďár a Hamry)
Menu
Suroviny na pizzu

Suroviny na pizzu

Určitě jste již narazili u pizzerií na tvrzení, že mají pravé italské suroviny. U nás v pizzerii dbáme na to, aby suroviny, které používáme na výrobu pizzy, byly kvalitní a chutné. Proto maso a uzeniny nakupujeme u regionálního výrobce Maso Žďársko, který má mnohaletou tradici. Šunka i anglická slanina jsou stále na vysoké úrovni, co se kvality týče. Někdy Vám skoro závidíme, co dáváme na pizzu smiley - jaká krásná a libová slanina. Domů kolikrát neseženeme takovou. 

Mozzarellu, přiznáme se, nemáme pravou italskou, ale to by jste se za pizzu nedoplatili a chuťový výsledek by nebyl nic moc. Ani na pultech žďárských prodejen dobrou mozzarellu nenajdete. Používáme německou mozzarellu, která se vyrábí v Belgii a pravidelně čerstvou ji do pizzerie dovážíme od dodavatele z Brna. Naproti tomu gorgonzolu a Grana Padano (typ parmazánu) máme z pravých italských surovin.

Pokud jste teď dostali chuť na naši pizzu, můžete si objednat zde

Pizzu zavážíme ZDARMA ve Žďáru nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou.
Příplatková taxa za dopravu mimo město je 8,-Kč/km. Zahrnuta je cesta k Vám i zpět. Rozvoz do obcí vzdálených nad 15 km závisí na dohodě s obsluhou pizzerie.