UPOZORNĚNÍ: Milí přátelé, ve středu máme z důvodu státního svátku zavřeno. Těšíme se na Vás opět další den, a to ve čtvrtek od 10:00 hod. Hezké a příjemné volno Vám přeje tým Pizzerie U Michala  Beru na vědomí.

Pizzerie U Michala

Telefonická objednávka 720 331 871
do 45 - 90 minut
Příjem objednávek Dnes zavřeno
Rozvoz ZDARMA (Žďár a Hamry)
Menu
Úkol pro chytré hlavy

Úkol pro chytré hlavy

Hezký den, milí přátelé,

u nás, v Pizzerii U Michala, najdete nejširší nabídku pizz ve Žďáře. Jistě si každý vyberete a když ne, připravíme Vám pizzu na přání. Velmi důležitá je pro nás kvalita surovin, jejich množství na pizzách nešetříme. Pizza od nás není žádný fast food, ale gurmánský zážitek. V naší pizzerii si vyberete ze 37 druhů pizzy ve dvou velikostech. 38 je Moravská kapsa. Naší specialitou je pizza na Vaše přání, kterou si sestavíte sami. Naše otázka zní: Kolik variant pizzy si může zákazník sestavit sám jestliže:
- má na výběr ze 4 základů pizzy
1. smetanový základ s mozzarellou
2. smetanový základ s eidamem
3. rajčatový základ s mozzarellou
4. rajčatový základ s eidamem
- a zároveň má na výběr ze 33 druhů surovin, které lze na pizze kombinovat. Na pořadí nezáleží. Může si dát jednu, ale teoreticky také všechny.

Tuším, že se jedná o matematický úkol z kombinatoriky, ale jsem již pěknou řádku let ze školy a již si to nepamatuji. Věřím ale, že je mezi Vám někdo, kdo to spočítá. Správný výsledek samozřejmně zveřejníme. První 3 z Vás, kteří nám zašlete správný výsledek a jak jste postupovali, dostanete od nás pizzu zdarma. Řešení posílejte na tuto e-mailovou adresu michal@pizzerieumichala.cz.

Těšíme se na Vaše výsledky a hezký den přejeme Všem i nematematikům smiley.

Více info na FB stránce.

Vaši Radka a Michal z Pizzerie U Michala

Pizzu zavážíme ZDARMA ve Žďáru nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou.
Příplatková taxa za dopravu mimo město je 8,-Kč/km. Zahrnuta je cesta k Vám i zpět. Rozvoz do obcí vzdálených nad 15 km závisí na dohodě s obsluhou pizzerie.