UPOZORNĚNÍ: Milí přátelé, máme pro Vás NOVINKU: Ochutnejte naše vynikající domácí makronky ♥️.  Beru na vědomí.

Pizzerie U Michala

Telefonická objednávka 720 331 871
do 45 - 90 minut
Příjem objednávek 1000 - 2030
Rozvoz ZDARMA (Žďár a Hamry)
Menu
Torrent de Pareis

Torrent de Pareis

Hezké ráno, milí přátelé,

jsou místa, která stojí za to navštívit. Hádejte, kde by jste našli toto pohádkové místo. Jedná se o západní část Mallorky. Vydáte se sem z odbočky od nedalekého kláštera Lluc směrem na Sa Calobra. Po té pojedete klikatou cestou mezi kamenými   štíty porostlými zelení. Silnice je úzká a provoz velmi frekventovaný, zvláště díky odvážným cyklistům, kteří neváhají riskovat své zdraví a životy, aby mohli obdivovat krásu místa. Nejenže se musí vyhýbat autům, ale musí mít vynikající fyzickou kondici, protože je třeba překonat více než tisíc metrů převýšení. Během cesty se nevyhnete okamžikům, kdy se musíte s autem vtěsnat ke skále, aby mohl projet konvoj autobusů. Ze zátoky Sa Colobra se vydáte pěšky po cestě asi jeden kilometr a přijdete do kaňonu Torrent de Pareis. Z tohoto místa fotografie jsou. Jak vidíte, námaha stojí určitě za to.

Doufáme, že jsme Vás potěšili fotografiemi hezkých míst Evropy. Zrovna tak bychom Vás rádi potěšili dobrou pizzou od nás.

Hezký den Vám přejí Radka a Michal z Pizzerie U Michala

Pizzu zavážíme ZDARMA ve Žďáru nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou.
Příplatková taxa za dopravu mimo město je 8,-Kč/km. Zahrnuta je cesta k Vám i zpět. Rozvoz do obcí vzdálených nad 15 km závisí na dohodě s obsluhou pizzerie.