Pizzerie U Michala

Telefonická objednávka 720 331 871
do 45 - 90 minut
Příjem objednávek Dnes zavřeno
Rozvoz ZDARMA (Žďár a Hamry)
Menu
Proč máme akci 3+1 pizza zdarma a ne každou 10 zdarma?

Proč máme akci 3+1 pizza zdarma a ne každou 10 zdarma?

"Proč nemáte každou 10 pizzu zdarma?" Často se nás, jako naši zákazníci, na to ptáte. Odpovídáme:  Protože máme akci 3+1 pizza zdarma. Každá 4 pizza je tedy gratis. Čili 3+1 pizza zdarma je pro zákazníky pizzerie vždy výhodnější než 9+1 pizza zdarma. Navíc tato 4. pizza  je pro Vás zdarma ihned a okamžitě. Nemusíte na nic čekat, schraňovat někde věrnostní kartičku a sbírat do ní známečky nebo razítka. Stačí, když se domluví alespoň 3-4 členové rodiny, nebo 3-4 spolužáci ve škole, 3-4 kolegové v práci nebo 3-4 kamarádi, zkrátka 3-4 lidé nebo i 2 větší jedlíci a objednáte si společně.

Slavíte-li něco a chcete pohoštění pro více osob, pak platí 3+1, 6+2, 9+3 pizzy zdarma... atd. Sami vidíte, že je tato akce pro Vás výhodnější. Navíc věrnostní kartičky se často ztrácejí nebo nejsou po ruce, když přijede kurýr. Někdy akce skončí dříve, než kartičku zaplníte. Někdy Vás také tato akce přestane bavit a třeba při 7 či 8 pizze další neobjednáte a nic zdarma také nedostanete.

Zkrátka a dobře: Každá 10 pizza zdarma často zákazníkovi nevyjde. Proto pro Vás volíme akci 3+1 pizza zdarma a máme opravdovou radost z každé takové objednávky. Protože Vaše radost je i naše radost.

Těšíme se na Vás a přejeme Vám hezký den

Michal a Radka Smetanovi spolu s kolegy z Pizerie U Michala

Pizzu zavážíme ZDARMA ve Žďáru nad Sázavou a do Hamrů nad Sázavou.
Příplatková taxa za dopravu mimo město je 8,-Kč/km. Zahrnuta je cesta k Vám i zpět. Rozvoz do obcí vzdálených nad 15 km závisí na dohodě s obsluhou pizzerie.